Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi matka on avain sisäiseen viisauteen. Kvanttihypnoosihoidolla tarkoitetaan syvämuuntunutta tajunnan tilaa, joka mahdollistaa sinulle matkan omaan alitajuntaasi. Se on matka korkeamman Itsen seurassa. Tiedostamaton mieli kätkee elettyä elämää. Rationaalinen mieli on kuin labyrintti. Se pyrkii järkeistää, ymmärtää, määritellä ja kontrolloida. Tämän hoidon avulla pääset mahdollisesti käsiksi syvälle solutasolle juurtuneihin asioihin. Tämä hoito voi auttaa sinua purkamaan mm. syvälle juurtuneita uskomuksia, traumoja, erilaisia kiputiloja, ongelmia ja esteitä, jotka koet haasteellisena tässä hetkessä. Sisäinen kokemuksesi sekä sisäinen viisautesi voi johdattaa sinua vastaanottamaan tietoa ja oivalluksia, jotka auttavat käsittelemään suhdetta sekä itseesi että suhdetta ympäristöösi.

”Asiakkaan omalla motivaatiolla on hoidossa tärkeä rooli!”

picture by: httpashleybatz.com

Kevyen transsitilan kautta oma intuitiosi johdattaa sinut rentoutumaan ja lopulta tilaan, jossa tiedostamattomia resursseja voidaan ottaa käyttöön. Olet koko ajan tietoinen ympäristöstäsi ja muistat kaiken kokemasi. Korkein Itsesi johdattaa sinua rakkaudellisessa ja turvallisessa tilassa ja tässä istunnossa saat sen, mitä juuri sillä hetkellä eniten tarvitset. (Huom. Et välttämättä saa sitä, mitä tietoinen mielesi haluaa)

Mielikuvitus auttaa tällä matkalla ja sen takia onkin tärkeätä, että sinulla on avoin ja utelias mieli mukana. Jokainen kokee asiat omalla tavallaan. Toista samanlaista matkaa ei ole. Voit nähdä mielikuvia visuaalisesti tai kokea esimerkiksi hajuja, makuja, ääniä, värejä. Voit kokea erilaisia emootioita tai kehotuntemuksia. Voi myös olla, että et koe yhtään mitään. Ja sekin on täysin ok.

Picture by: https://www.lazycreekstudios.com/

Opiskelen kvanttihypnoosi hoitajaksi ja tarjoan hoitoja edulliseen harjoitteluhintaan 50€ (norm.120€) Hoito on täysin luottamuksellinen! Hoidon kesto on noin 2 tuntia.

Tervetuloa matkalle oman mielesi syvimpiin sopukoihin!