Kuka olen?

Nimeni on Erika Boström. Helsingissä syntynyt, Vantaalla asuva.
Joogi. Elämän opiskelija. Matkustelija. Kauneuden todistaja. Tanssija.


”Elämä on lumoavaa, kunhan vain uskallamme päästää irti tarinoista, joita itsellemme kerromme”

Jooga on osa Erikan elämää. Intohimo, työ ja harrastus, jonka opiskelu on elämän mittainen matka. Joogan, sen klassisessa muodossaan Erika löysi vuonna 2015.

”Kaikenlaista joogaa on tullut kokeiltua, ilmajoogasta hotjoogaan. Kun löysin Traditionaalisen Joogan, jokin pysäytti minut”

Erikan toinen intohimo on tanssi . Erika on harrastanut soolo- ja paritansseja vuosia ja syventänyt tanssin pedagogisia oppeja myös Taidekorkeakoulussa. Rakastetuimmat tanssilajit vuosien aikana ovat olleet Flamenco, Nykytanssi, Salsa, Kizomba ja Brasilialainen Zouk.

Tarkastelemalla ja tutkimalla erilaisia kehotekniikoita esim. Feldenkrais-, Alexander ja Klein-tekniikkaa hän on laajentanut näkökulmaansa kehon potentiaaliin.

”Kehollamme on aivan mieletön voima sisällyttää itseensä koko elämämme. Somaattiset menetelmät ovat oleellinen osa tiellämme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!”

Erika opettaa ja opiskelee traditionaalista joogaa Shakta-Joogakoulussa, Helsingin Kalasatamassa. www.shakta.fi Hän on myös opiskellut Shri Kali Ashramissa, Thaimaassa. Ashramia luotsaa Ācārya Bhagavan Shri Shanmukha. Bhagavan onkin viimeisiä eläviä Kaula-tradition mestareita.

Helsingissä joogaopettajaksi hän valmistui Shakta joogakoulusta 2018 ja RYS200-certifioinnin hän suoritti Ashramissa, Thaimaassa 2019. Shaktan opettajakoulun hän kävi kertauksena 2019-2020.

Ayurvedinen Kävelyhieronta on kulkenut joogan rinnalla. Tätä hierontaa opetetaan niin Shakta-joogakoulussa kuin Shri Kali Ashramissa. Ashramissa jokainen päivä aloitetaan tällä hieronnalla.

Ayurvedinen kävelyhieronta on yksi erittäin toimivista menetelmistä saada asanaharjoittelun hyödyt. Kävelyhierontaa Erika on opiskellut sekä Shakta-joogakoulussa että Shri Kali Ashramissa. Erika tarjoaa Ayurvedistä kävelyhierontaa hoitohuoneellaan, Shakta-joogakouussa.

Tule kokeilemaan hellää ja kokonaisvaltaista hierontahoitoa!

Lisätietoa Ayurvedisestä Kävelyhieronnasta!