Somaattinen Jooga & Sointukylpy Simonkylässä 2023

TIISTAISIN 3.10.2023 – 19.12.2023

Missä:
Liikunnanilon Olohuone
Leinikkitie 20b, 3.kerros
01350 Vantaa


Somaattinen (Soul) Flow jooga klo 18:15 – 19:15
Sointukylpy/ Sound Healing klo 19:30 – 20:30

Hinta 15€/h

Somaattinen Flow jooga

Lempeä Somaattinen Flow jooga, joka yhdistää hathaa, flow-joogaa sekä yin-joogaa. Jokainen tunti on erilainen yhdistelmä, joka koostuu alkuun hieman dynaamisemmasta harjoituksesta ja kehon lämmittelystä. Loppua kohti hiljennytään ja asettaudutaan levolliseen olotilaan harjoituksen loppupuolella.

Meditatiivinen lähestyminen harjoitukseen ja joogaan uppoutumisen metodi ravitsee olemustasi. Hengityksen avulla tunnustelemme asanoita ja päästämme irti kireyksistä ja jännitteistä. Kehomieli kokonaisuuden optimointia parhaimmillaan!

Sointukylpy eli Sound Healing

Sointukylpy on äänikonsertti, jossa erilaiset instrumentit johdattavat syvän rentoutuksen äärelle. Käsintaotut Tiibetiläiset äänimaljat tuottavat rentouttavaa harmonista  ääntä ja värähtelyä. Äänimaisemaa siivittävät myös mm. kristallimalja, meksikolaiset sadekepit sekä gongi. Koet koko luonnon eri muodot äänien muodossa. Resonanssihoitoa koko olemuksellesi! Sointukylvyssä voit maata joogamaton päällä huovan alla lämpöisessä. Tuo oma extra huopa mukaan, kenties tyyny ja villasukat.

Voit ostaa yksittäisen lipun joogatunneille 15€) tai lunastaa kuukausittain pakettitarjouksen, jolloin koko kuukauden joogat edullisemmin (12,50€)
Nyt lokakuun joogatunnit (4x) alkaen 10.10.2023 vain 50€. (norm. 60€)

Sointukylpy osallistumismaksu on 15€ ja paikkasi voit lunastaa verkkokaupasta.

tervetuloa mukaan!